Sistemes d'enviamentA Rauxa Catalana sempre et volem oferir un bon servei, és per això que disposem de tres sistemes d'enviament segons la teva ubicació que et proporcionaran rapidesa i seguretat ha un preu molt competitiu.
  • Enviament per missatgeria: Es fa per mitjà de transportista i et porten la comanda a l'adreça indicada en un termini màxim de 72 hores laborables.
  • Enviament per missatgeria urgent: Es fa per mitjà de transportista i et porten la comanda a l'adreça indicada en un termini de 24/48 hores laborables.
  • Enviament internacional certificat: Enviaments a tota la Unió Europea per mitjà de Correus, el paquet arriba a la seva destinació en un termini aproximat de 7 dies laborables.
La disponibilitat d'aquests sistemes pot variar segons la destinació final de les teves comandes, ja que un d'ells pot ser més competitiu que l'altre. En els casos que els serveis són semblants en rapidesa i preu, tindràs la possibilitat d'escollir el sistema que més s'ajusti a les teves necessitats.

La següent taula mostra quins sistemes d'enviament es troben disponibles segons on sigui la destinació:

 
Barcelona
Resta Catalunya
Franja de Ponent
País Valencià
Illes
Balears
Catalunya Nord
 
Andorra
Estat Espanyol
Unió Europea


Enviament per missatgeria.

Enviament per missatgeria urgent.

Enviament internacional certificat.

Nota: Aquestes dades només reflecteixen els terminis d'enviament previstos per cada zona i sistema d'enviament. És possible que en alguna ocasió es puguin veure alterats per raons alienes a nosaltres.El preu en concepte de despeses d'enviament varia segons la destinació, pes i sistema escollit. Tot seguit es mostra una taula perquè et puguis fer una idea del preu que pot tenir la teva comanda:

 
Barcelona
Resta Catalunya
Franja de Ponent
País Valencià
Illes
Balears
Catalunya Nord
 
Andorra
Estat Espanyol
Unió Europea
3,70€
4,95€
5,95€
5,95€
6,45€
-
-
5,95€
-
5,35€
6,85€
7,90€
7,90€
6,25€*
-
23,50€**
7,90€
-
-
-
-
-
-
24,60€
-
-
24,60€


Enviament per missatgeria 0-1kg.

Enviament per missatgeria urgent 0-2kg.

Enviament internacional certificat 0-1kg.*Tram de pes de 0-1kg.

**Tram de pes de 0-5kg.
Nota: Aquestes dades només reflecteixen els imports pels trams de pes més baixos i freqüents entre els nostres clients, en conseqüència només són orientatius. Podràs saber l'import real que s'aplicarà a la teva comanda durant el procés de compra.Rauxa Catalana: © 2010-2018 Tots Els Drets Reservats - Text Legal Tots els preus contenen l'IVA - Webs del grup: Lcs Clauers