Sistemes de PagamentA Rauxa Catalana, disposem de quatre sistemes de pagament perquè puguis escollir el sistema que més et convingui, amb només un clic i amb total seguretat.

 1. Targeta de Crèdit
  1. El pagament a través de la targeta de crèdit o dèbit es fa a través d'una passarel·la segura. Si es selecciona aquest sistema de pagament, un cop confirmada la comanda s'obrirà una finestra amb la pàgina web de l'entitat de pagament on s'hauran d'emplenar les dades personals i de la targeta.

 2. Contra reembossament
  1. Si es selecciona aquest sistema de pagament, l'enviament es farà amb normalitat i s'haurà de pagar en efectiu quan es rebi el paquet. Aquest sistema te un recàrrec mínim de 3,64 euros que cobra l'empresa transportista pel servei de contra reembossament.

 3. Transferència bancària
  1. Si es selecciona aquest sistema de pagament, es rebrà un correu amb les dades necessàries per a fer la transferència bancària. Com a concepte de la transferència s'haurà d'introduir el nom de la persona interessada i el número d'albarà, d'aquesta manera la transferència anirà associada a la comanda

  2. Els productes comprats es reservaran a l'instant, però la comanda no s'enviarà fins desprès de fer la transferència.

 4. PayPal
  1. Per poder pagar amb aquest sistema, es necessita tenir activat un compte PayPal.

  2. Si es selecciona aquest sistema de pagament, després de confirmar la comanda s'obrirà la pàgina de Paypal hi hauràs d'introduir el nom d'usuari i contrasenya i un cop s'hagi confirmat el pagament, l'usuari serà redirigit una altra vegada a la nostra web.Rauxa Catalana: © 2010-2018 Tots Els Drets Reservats - Text Legal Tots els preus contenen l'IVA - Webs del grup: Lcs Clauers