Política de DevolucionsAbans de fer una reclamació, recomanem llegir atentament el punt de termes generals i el que faci referència al teu cas en concret. Per qualsevol dubte o suggeriment, et pots posar en contacte amb nosaltres a informacio@rauxacatalana.cat.

 1. Termes generals
 2. Anul·lació d'una comanda en curs
 3. Devolució de productes o d'una comanda
 4. Canvi de productes
 5. Canvi de productes per error de Rauxa Catalana o per danys en el producte

 1. Termes generals
  1. Es poden canviar o retornar tots els productes de Rauxa Catalana dins el termini dels 10 dies següents de la recepció d'una comanda.
  2. Els productes s'han de retornar en perfecte estat i no s'acceptarà cap producte que contingui senyals d’haver set utilitzat.
  3. Els productes s'han d'enviar per correu convencional i a ser possible amb l'embalatge original o amb un altre que també garanteixi la seguretat dels productes.
  4. Les despeses d'enviament fins a les nostres instal·lacions les haurà de fer efectives el client interessat i si el cas específic ho permet, s'abonaran. No s'acceptarà cap paquet que arribi a contra reembossament.
  5. Els diners referents a una devolució seran retornats principalment per mitjà d'una transferència bancària.
  6. El termini de devolució de l'import serà tan breu com sigui possible i no sobrepassarà mai els 30 dies.

 2. Anul·lació d'una comanda en curs
  1. Es pot anul·lar una comanda en curs sempre i quan no s'hagi efectuat l'enviament. En aquest cas el tractament serà com el d'una devolució.
  2. Per anul·lar una comanda en curs, s'haurà d'enviar un correu electrònic a informacio@rauxacatalana.cat o bé trucar al telèfon 628 884 901.
  3. En cas d'haver pagat la comanda, els diners seran retornats en la seva totalitat en el termini més breu possible.

 3. Devolució de productes o d'una comanda
  1. Un cop comprovat que tot sigui correcte, es retornarà l'import referent als productes retornats o al de la comanda retornada. Com es preveu a la llei, queda exclòs l'import referent a les despeses d'enviament perquè es tracta d'un servei subcontractat.

 4. Canvi de productes
  1. Es faran els canvis que s'hagin sol·licitat i, si s'escau, es retornarà o es cobrarà la diferència que hi hagi de preu.
  2. Les despeses d'enviament referents a l'últim trajecte botiga/client, aniran a càrrec de Rauxa Catalana.

 5. Canvi de productes per error de Rauxa Catalana o per danys en el producte
  1. Es faran tots els canvis de producte necessaris per corregir l'error.
  2. Es canviaran tots els productes que continguin errors de fabricació o que hagin patit danys durant el transport.
  3. No es canviarà en cap cas un producte que hagi patit d'anys per un mal ús per part del client.
  4. Un cop comprovat que tot sigui correcte, s'abonarà l'import referent a les despeses d'enviament del trajecte client/botiga.
  5. Les despeses d'enviament referents a l'últim trajecte botiga/client, aniran a càrrec de Rauxa Catalana.Rauxa Catalana: © 2010-2018 Tots Els Drets Reservats - Text Legal Tots els preus contenen l'IVA - Webs del grup: Lcs Clauers