Litografia "als mestres de Catalunya" d'Antņni Tąpies

620,00€

Litografia d'Antņni Tąpies que forma part de l'ąlbum "Als mestres de Catalunya" (1974). Sala Gaspar editor, Damią Caus impressor, Barcelona. Firmada i justificada amb llapis i filigrana de l'editor, exemplar Prova d'Artista.

Les probes d'artista són les impressions que realitza un artista de la seva obra per verificar-ne les caracterķstiques generals de la imatge que estą treballant. Es caracteritzen per fer-se a partir del moment en quč el treball de la imatge s'ha conclņs. Les probes d'artista són edicions limitades o molt limitades.

Les dimensions de l'obra són de 70 X 100Cm.

La present litografia conté uns petits deterioraments que tot seguit es detallen: Petites taques d'humitat a la part davantera superior i al revers a la part inferior. Petites taques de brutķcia a la part davantera inferior. La majoria d'aquests petits deterioraments no s'apreciaran un cop es col·loqui un marc per exposar. Molt bon aspecte general per tractar-se d'una obra de gairebé 40 anys d'antiguitat.

L'obra es ven tal hi com estą, com es descriu i es veu a les imatges.

Antoni Tąpies i Puig (Barcelona, 1923 - 2012).
Va ser un pintor, escultor i teņric de l'art catalą, un dels principals exponents a escala mundial de l'informalisme, i és considerat com un dels artistes catalans més destacats del segle XX.

De formació autodidąctica, Tąpies va crear un estil propi dins de l'art d'avantguarda del segle XX, en el que es combina la tradició i la innovació dins d'un estil abstracte perņ ple de simbolisme, donant una gran rellevąncia al substrat material de l'obra. Cal destacar el marcat sentit espiritual que inspira la seva obra, on el suport material transcendeix el seu estat per analitzar d'una manera profunda la condició humana.

L'obra de Tąpies ha tingut una gran valoració en l'ąmbit internacional, essent exposada als més prestigiosos museus de tot el món. Al llarg de la seva carrera ha rebut nombrosos premis i distincions, entre els que cal destacar el Premi de la Fundació Wolf de les Arts (1981), la Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya (1983) i la Medalla Picasso de la UNESCO (1993).
Biografia extreta de www.wiquipedia.cat

La Meva Compra

Litografia "als mestres de Catalunya" d'Antņni Tąpies

620,00€

Quantitat:
Rauxa Catalana: © 2010-2018 Tots Els Drets Reservats - Text Legal Tots els preus contenen l'IVA - Webs del grup: Lcs Clauers