Parlem clar!

Raons per desitjar que Catalunya esdevingui un estat independent

6,00€

[Autor: Joan Ventura | Editorial: Edi·thot | 64 pàgines | 14,7 X 21 Cm | Edició: 2012 ]
Quan una cosa se'ns fa insuportable, els catalans pronunciem un sonor "ja n'hi ha prou!"

Ja n'hi ha prou... que el govern de la Generalitat hagi de reduir despeses imprescindibles mentre el govern de Testat espanyol malgasta diners en línies de tren d'alta velocitat que no traslladen passatgers i aeroports sense vols.

Ja ni ha prou... que Catalunya contribueixi al benestar dels espanyols amb un dèficit fiscal que voreja els vint mil milions (20.000.000.000) d'euros i com a agraïment encara ens hàgim de sentir que els catalans som insolidaris.

Ja n'hi ha prou... amb tres-cents anys de humiliacions i submissió als capricis d'un estat espanyol dèspota d'influència castellana que tracta Catalunya com la darrera colònia d'un passat imperial.

Ja n'hi ha prou... d'anar amb la ingènua intenció de fer entendre els valors de la riquesa multicultural a una gent que menysprea, ja sigui per dèficit cultural o per excés de supèrbia, qualsevol mena de cultura que no sigui la seva.

JA N’HI HA PROU! és una col·lecció de breviaris de lectura fàcil i amena, escrits amb un llenguatge directe, sense filigranes literàries, que pretenen, pel que fa a la relació entre Catalunya i l’estat espanyol, posar de manifest un seguit d'anomalies que pel fet que són d'allò més elemental, i perpetuades en el temps, moltes vegades ens passen desapercebudes perquè les tenim fatalment assumides. Conseqüentment, aquesta mancança de visió de la realitat no permet a molts catalans tenir una idea nítida de les nefastes conseqüències que comporta per a Catalunya la pertinença, més aviat submissió, a un estat que no ens estima, però ens explota de manera miserable.

La Meva Compra

Parlem clar!

6,00€

Exhaurit temporalmentRauxa Catalana: © 2010-2018 Tots Els Drets Reservats - Text Legal Tots els preus contenen l'IVA - Webs del grup: Lcs Clauers