Més que un club

Barça: competir en terreny hostil pel fet de ser un club català

6,00€

[Autor: Joan Ventura | Editorial: Edi·thot | 64 pàgines | 14,7 X 21 Cm | Edició: 2012 ]
Quan una cosa se'ns fa insuportable, els catalans pronunciem un sonor "ja n'hi ha prou!"

Al llarg dels seus ja més de cent anys d'història, el Futbol Club Barcelona, Barça entre la comunitat futbolística, n'ha passat de tots colors i ha conegut èpoques glorioses i desfetes inimaginables, que formen part de l'essència de la competició.

Però aquest breviari no pretén enaltir els dies gloriosos o plorar les derrotes, sinó posar al descobert la cara més bruta, la dels escàndols, els errors —per dir-ho d'una manera suau— arbitrals i, sobretot, l'animadversió política que en ocasions, i a vegades durant anys, han portat a decidir el resultat d'un partit, i fins i tot un campionat, minvant el palmarès del Barça, molt important malgrat les innombrables travetes que ha rebut participant en les competicions de l'estat espanyol.

Ja n'hi ha prou... de callar i aguantar estoicament tota mena de manipulacions, que van des dels més incomprensibles errors arbitrals fins a delirants resolucions del Comitè de Competició, tot passant per una premsa capitalina de vocació pamfletària.

JA N’HI HA PROU! és una col·lecció de breviaris de lectura fàcil i amena, escrits amb un llenguatge directe, sense filigranes literàries, que pretenen, pel que fa a la relació entre Catalunya i l’estat espanyol, posar de manifest un seguit d'anomalies que pel fet que són d'allò més elemental, i perpetuades en el temps, moltes vegades ens passen desapercebudes perquè les tenim fatalment assumides. Conseqüentment, aquesta mancança de visió de la realitat no permet a molts catalans tenir una idea nítida de les nefastes conseqüències que comporta per a Catalunya la pertinença, més aviat submissió, a un estat que no ens estima, però ens explota de manera miserable.

La Meva Compra

Més que un club

6,00€

Exhaurit temporalmentRauxa Catalana: © 2010-2018 Tots Els Drets Reservats - Text Legal Tots els preus contenen l'IVA - Webs del grup: Lcs Clauers