L'espoli fiscal del País Valencià

15,00€

[Autor: Celestí Gimeno | Editorial: Llibres de l'Índex | 159 pàgines | 14 X 22 Cm | Edició: 2007 | ISBN: 8496563452]
L'espoli fiscal del País Valencià és un informe esfereïdor sobre la situació econòmica del País Valencià en la seua relació fiscal amb la hisenda de l'estat i les polítiques seculars de desinversió (i no-inversió) que la dreta i l'esquerra -socialistes i conservadors- han aplicat sobre els valencians.

En la vida quotidiana aquest dèficit fiscal provoca que l'estat de benestar al País Valencià i a la resta dels Països Catalans siga més feble que als altres territoris de l'estat, i que les persones patisquen l'impacte nefast de la macroeconomia, que fa que tinguem menys llits hospitalaris, menys metges, menys jutges, menys beques... en una situació d'insolidaritat absoluta de l'estat cap a la nostra població. La balança fiscal negativa que el País Valencià presenta almenys des dels anys vuitanta ens ha dut a un enorme dèficit d'infraestructures i a la ineficàcia dels fons europeus de solidaritat per assolir la convergència real amb la mitjana europea, cosa que sí que ha aconseguit Irlanda tot i tenir una població i unes característiques semblants a les del País Valencià. Serà que té un estat propi i no ha de transferir diners en concepte de solidaritat?

La Meva Compra

L'espoli fiscal del País Valencià

15,00€

Quantitat:Rauxa Catalana: © 2010-2018 Tots Els Drets Reservats - Text Legal Tots els preus contenen l'IVA - Webs del grup: Lcs Clauers