Declaració unilateral d'independència

Catalunya, estat de la Unió Europea

16,00€

[Autor: Josep Pinyol i Balasch | Editorial: Llibres de l'Índex | 176 pàgines | 14,5 X 21,5 Cm | Edició: 2009 | ISBN: 8496563889]
Catalunya té la primera oportunitat, des de 1714, d'assolir la independència. Des de 1991, desenes de nacions del nostre continent l'han assolida. Formar part de la zona euro permet la separació d'Espanya de manera pacífica, sense pertorbacions econòmiques i sense fractures socials internes.

Declaració Unilateral d'Independència esbossa l'estratègia que pot assolir la sobirania en dues o tres legislatures. Els canvis necessaris afecten tots els nivells. Comencen per un gir radical del catalanisme polític, ara còmodament instal·lat en el règim de la monarquia restaurada per Franco.

Els drets nacionals de Catalunya no són un afer intern del Regne d'Espanya. El gradualisme és impossible davant una Constitució bunqueritzada. És inevitable la ruptura amb la legalitat espanyola. Quan el poble català elegeixi una majoria favorable a la independència, el Parlament haurà de proclamar la República Catalana d'una manera unilateral.

Però no serà una "independència súbita". D'aquí vuit o dotze anys es poden crear les condicions polítiques, econòmiques, socials i culturals per assolir l'hegemonia social sobiranista. També és imprescindible erosionar la legitimitat de l'Estat Espanyol, el nou "malalt d'Europa" a l'agenda diplomàtica europea i mundial.

La Meva Compra

Declaració unilateral d'independència

16,00€

Quantitat:Rauxa Catalana: © 2010-2017 Tots Els Drets Reservats - Text Legal Tots els preus contenen l'IVA - Webs del grup: Lcs Clauers