El bloc de Rauxa Catalana La botiga online del nacionalisme radical català

23gen/130

Informe Diagonal o com aturar l’independentisme

 

L'increment de l'independentisme a Catalunya ha encès les alarmes a Madrid. Les enquestes i estudis —públics i no— registren un augment substancial i regular dels partidaris d'una ruptura amb Espanya i de convertir Catalunya en un nou estat europeu. En aquest context, un grup de persones rellevants de la societat catalana rep, des de Madrid, l'encàrrec d'escriure un informe per aturar i ensorrar l'independentisme. Des de l'anonimat que els atorga una habitació a l'avinguda Diagonal de Barcelona, els redactors hauran d'avaluar els punts febles de l'independentisme i les estratègies per desactivar-lo. La consigna és clara: "Espanya no es pot permetre una Catalunya independent". També es mantindran en l'anonimat els sol·licitants del treball, que, des de les seves posicions d'influència, es comprometen a seguir fil per randa totes les recomanacions del grup que elabora el document. (seguir llegint...)

[Autor: Josep Gimeno i Serrat | Editorial: Acontravent | 125 pàgines | 15 X 21 Cm | Edició: 2011 | ISBN: 8493889746]

Enllaç al llibre: http://www.rauxacatalana.cat/llibres/informe-diagonal-o-com-aturar-lindependentisme

Arxivat com a: Novetats Deixa un comentari
Comentaris (0) Retroenllaços (0)

Encara no hi ha comentaris


Deixa un Comentari

(required)

Encara no hi ha retroenllaços