El bloc de Rauxa Catalana La botiga online del nacionalisme radical català

26abr/120

Rauxa Catalana, butlletí electrònic n:05

Samarreta batecs de llibertat

Nova samarreta unisex amb la inscripció "batecs de llibertat per un poble segrestat" tot plegat acompanyat d'un cor amb algunes de les paraules que defineixen el nostre poble.

Enllaç al producte

Llibre "Història de Catalunya"

El millor llibre per conèixer d'una manera ràpida la història de Catalunya des dels temps més remots fins avui. Es tracta d'una visió rigorosa i amena dirigida a tots els públics, que el lector podrà llegir amb facilitat i en poca estona.  

Enllaç al producte

Llibre "Terra Lliure, punt final"

En aquest llibre, per primer cop, trobareu tots els debats polítics al voltant de l'estratègia armada, el procés de creació de Terra Lliure, els debats interns, les expulsions, les divisions i el procés de dissolució. Terra Lliure, punt final és explicat pels seus protagonistes principals, i alhora, pels seus coprotagonistes antagònics, sense cap tabú ni tampoc cap limitació de temps.

Enllaç al producte


Comentaris (0) Retroenllaços (0)

Encara no hi ha comentaris


Deixa un Comentari

(required)

Encara no hi ha retroenllaços