El bloc de Rauxa Catalana La botiga online del nacionalisme radical català

7des/110

Terra Lliure, punt final

 

En aquest llibre, per primer cop, trobareu tots els debats polítics al voltant de l'estratègia armada, el procés de creació de Terra Lliure, els debats interns, les expulsions, les divisions i el procés de dissolució. Terra Lliure, punt final és explicat pels seus protagonistes principals, i alhora, pels seus coprotagonistes antagònics, sense cap tabú ni tampoc cap limitació de temps. és per això que Terra Lliure, punt final, tot i mantenir l'estructura del documental de gran èxit emès a Televisió de Catalunya, el supera per esdevenir un treball periodístic únic tant en el món del periodisme com en el món de la historiografia.

[Autor: David Bassa | Editorial: Ara Llibres | 207 pàgines | 16 X 23 Cm | Edició: 2007 | ISBN: 8496767249]

 

Enllaç al llibre: http://www.rauxacatalana.cat/llibres/terra-lliure-punt-final

Arxivat com a: Novetats Deixa un comentari
Comentaris (0) Retroenllaços (0)

Encara no hi ha comentaris


Deixa un Comentari

(required)

Encara no hi ha retroenllaços