El bloc de Rauxa Catalana La botiga online del nacionalisme radical català

13des/110

Rauxa Catalana, butlletí electrònic n:02

Oca Catalana + Parxís

El Joc de l'Oca Catalana és una adaptació molt peculiar del joc de l'Oca tradicional. Amb un recorregut per bonics indrets com ara Camprodon, La Bisbal, Banyoles, Alcover, Tortosa, Barcelona, Les Planes d'Hostoles, Lleida, Tàrrega, etc. També podreu veure il·lustracions de personatges populars com en Patufet, el Tió de Nadal, la pubilleta, l'ou de reig, en Robert i les cabres...

Enllaç al producte

Cartes Catalanes

El joc de les cartes catalanes consta de quatre colls (bolets, porrons, falços i focs) i amb figures d'inspiració medieval i personatges històrics catalans com ara Jaume I, Roger de Flor, els Almogàvers...

Es presenta en una capsa a tot color i amb 48 cartes del joc, 2 comodins i 5 cartes explicatives.

Enllaç al producte

Dòmino de l'Estelada

El Dòmino de l'Estelada és una adaptació molt original i divertida del joc de dòmino tradicional. També amb 28 fitxes i un funcionament bàsic molt semblant al dòmino de tota la vida, aquest nou Dòmino de l'Estelada ens planteja un reglament amb novetats i divertides sorpreses.

Consta d'una presentació molt acurada amb un estoig de fusta de bedoll i fitxes de fusta massissa de faig bellament acolorides.

Enllaç al producte

 

------------------------------

Si vols veure la resta de novetats segueix aquest enllaç.Faccebook
Twitter
Youtube
Bloc
Comentaris (0) Retroenllaços (0)

Encara no hi ha comentaris


Deixa un Comentari

(required)

Encara no hi ha retroenllaços