El bloc de Rauxa Catalana La botiga online del nacionalisme radical català

8des/110

Entestat en la independència, raons de la meva militància a la CUP

 

Després de 21 anys de militància a l'Esquerra Independentista, Francesc Ribera «Titot» ens explica per què s'ha decidit a creure i participar en el projecte polític de les Candidatures d'Unitat Popular (CUP). Però, qui són aquests de la CUP? Quin és el seu espai polític? Què volen? Com pot ser que hagin aconseguit tants regidors si no els coneix ningú? A Entestat en la independència trobareu totes les respostes d'un moviment polític sorprenent: «No hi pot haver espera que no consisteixi en el treball constant per aconseguir una societat doblement lliure, lliure del tot, nacionalment i socialment. I això és el que fem a la CUP, això i res més.»

[Autor: Francesc Ribera (Titot) | Editorial: Ara Llibres | 129 pàgines | 13,5 X 21 Cm | Edició: 2007 | ISBN: 8492406234]

 

Enllaç al llibre: http://www.rauxacatalana.cat/llibres/entestat-en-la-independencia

Arxivat com a: Novetats Deixa un comentari
Comentaris (0) Retroenllaços (0)

Encara no hi ha comentaris


Deixa un Comentari

(required)

Encara no hi ha retroenllaços