El bloc de Rauxa Catalana La botiga online del nacionalisme radical català

9ago/110

El dòmino de l’estelada

El Dòmino de l'Estelada és una adaptació molt original i divertida del joc de dòmino tradicional. També amb 28 fitxes i un funcionament bàsic molt semblant al dòmino de tota la vida, aquest nou Dòmino de l'Estelada ens planteja un reglament amb novetats i divertides sorpreses.

Consta d'una presentació molt acurada amb un estoig de fusta de bedoll i fitxes de fusta massissa de faig bellament acolorides. Les mides de la capsa són de 22,5 x 5,5 x 7,5 Cm i les mides de cada fitxa són de 6 x 3 x 1 Cm.

Enllaç al producte: http://www.rauxacatalana.cat/jocs/domino-de-lestelada

Arxivat com a: Novetats Deixa un comentari
Comentaris (0) Retroenllaços (0)

Encara no hi ha comentaris


Deixa un Comentari

(required)

Encara no hi ha retroenllaços