El bloc de Rauxa Catalana La botiga online del nacionalisme radical català

1jun/110

Primer Concurs de Fotografia Independentista

Si t'estimes el teu país, t'agrada fer fotografies i tens ganes d'aconseguir gratuïtament o amb un important descompte els productes de Rauxa Catalana, aquest és el teu concurs!!

Premis

Un concursant s'endurà un lot de productes de Rauxa Catalana valorat en més de 50 euros que contindrà tres samarretes, un tanga de noia o bòxer i un clauer. Els dissenys de tots aquests productes els podrà triar el guanyador i li farem arribar a casa seva de manera totalment gratuïta.

Tres Concursants guanyaran un val de descompte del 20% sobre tots els nostres productes per realitzar una compra a la nostra botiga.

Com participar-hi?

Si tens Facebook només has d'accedir a la nostra pàgina del Facebook, fer un “m'agrada”, anar a la secció del concurs i des de la pestanya “submit an entry” pujar la teva fotografia.

Per contra, si no tens Facebook ens pots fer arribar la teva fotografia al l'adreça de correu concurs@rauxacatalana.cat i nosaltres mateixos la pujarem al Facebook.

Quin tipus de fotografies es poden presentar al concurs?

El tema del concurs és la fotografia independentista. Per tant, pot concursar qualsevol fotografia que reflecteixi la lluita del nostre país per assolir l'alliberament nacional i que sigui de la teva propietat. Per exemple s'acceptaran fotografies d'actes reivindicatius, manifestacions, dels teus amics “fent país”, d'allà on hagis fet arribar l'estelada...

Qui guanya?

Vosaltres decidiu!! Guanyarà la fotografia més votada pels usuaris del Facebook. Incrementa les teves possibilitats de guanyar i demana als teus amics que votin la teva fotografia!

Què esperes?

Accedeix a la nostra pàgina del Facebook i participa-hi concursant o votant la fotografia que més t'agradi!!


*Per a saber-ne més consulta les Bases del Concurs.

Arxivat com a: Notícies Deixa un comentari
Comentaris (0) Retroenllaços (0)

Encara no hi ha comentaris


Deixa un Comentari

(required)

Encara no hi ha retroenllaços