El bloc de Rauxa Catalana La botiga online del nacionalisme radical català

14mai/110

Com explicar aquest país als estrangers

 

“Els estrangers que vivim aquí sabem molt bé que és més difícil explicar Catalunya (i no parlem dels Països Catalans) als nostres compatriotes que fer que un camell passi per l’ull d’una agulla”. Matthew Tree 

Durant més d’una dècada Matthew Tree ha publicat articles sobre Catalunya. Des d’un primer text sobre la literatura catalana al diari londinenc The Times fins a nombroses denúncies d’exemples específics d’ocultació internacional de Catalunya (la majoria publicades a la revista Catalonia Today), passant per una conferència impactant donada a la London School of Economics, Tree ha intentat explicar aquest racó complex d’Europa als de fora. 

[Autor: Matthew Tree | Editorial: Columna | 205 pàgines | 15 X 23 Cm | Edició: 2011 | ISBN: 8466413596]

Enllaç al llibre: http://www.rauxacatalana.cat/llibres/com-explicar-aquest-pais-als-estrangers

Arxivat com a: Novetats Deixa un comentari
Comentaris (0) Retroenllaços (0)

Encara no hi ha comentaris


Deixa un Comentari

(required)

Encara no hi ha retroenllaços