El bloc de Rauxa Catalana La botiga online del nacionalisme radical català

14mai/110

10/07/10 Jo hi vaig ser

 

Jo hi vaig ser. És la frase que tota la vida repetirem cada vegada que algú parli de la manifestació del 10 de juliol del 2010. Aquell dia, un milió i mig de persones vam sortir al carrer per fer sentir la nostra veu: Som una nació. Nosaltres decidim. Aquest vol ser un llibre històric per a un dia històric. Les millors imatges del 10-J fetes pels mateixos protagonistes d'una jornada inoblidable. Petites històries que aquella tarda, totes juntes, van fer Història, en majúscula.

[Autor: Càrol Saliner | Editorial: Ara Llibres | 185 pàgines | 21 X 21 Cm | Edició: 2010 | ISBN: 8492552634]

Enllaç al llibrehttp://www.rauxacatalana.cat/llibres/llibre-jo-hi-vaig-ser

Arxivat com a: Novetats Deixa un comentari
Comentaris (0) Retroenllaços (0)

Encara no hi ha comentaris


Deixa un Comentari

(required)

Encara no hi ha retroenllaços