Joan Hugué i Rovirosa

Biografia i llibresCom a professional dins el camp de l'assessoria empresarial i l'auditoria de comptes ha treballat, de forma paral·lela, per conèixer des d'un primer pla els camins que porten al desenvolupament econòmic i social del país i a determinar les causes que sovint l'han frenat. Entre altres, això ha fet que estudiés i establís projectes d'expansió que foren aplicats a diverses unitats econòmiques amb resultats satisfactoris.

En el vessant lingüístic i pel fet de la seva llicenciatura en filologia catalana ha desenvolupat diversos treballs de camp relacionats amb la llengua per tal de conèixer el seu comportament i variabilitat, altres de sociolingüística i uns tercers de recerca en toponímia i antroponímia. També ha publicat diversos llibres.

Per últim i amb la finalitat de promoure la seva expansió, ha formulat i desenvolupat projectes de país dins el món de la cultura tradicional de Catalunya, ha ostentat càrrecs directius diversos en federacions i societats culturals i encara hi col·labora.

Ultima modificació: 19/07/2011Tots els llibres de Joan Hugué i Rovirosa
Rauxa Catalana: © 2010-2018 Tots Els Drets Reservats - Text Legal Tots els preus contenen l'IVA - Webs del grup: Lcs Clauers