Francesc Xavier HernÓndez Cardona

Biografia i llibresFrancesc Xavier HernÓndez Cardona
Francesc HernÓndez va nÚixer a Barcelona el 1954, Ús llicenciat en Filosofia i Lletres, doctorat a la Universitat de Barcelona, historiador i catedrÓtic de l'UB.

Ha participat en diversos moviments cÝvics en defensa del patrimoni com ara la. La seva aportaciˇ va ser important en la campanya en defensa del Vapor Vell de Sants. TambÚ va participar en la defensa de les serres de PÓndols i Cavalls contra la ubicaciˇ de parcs e˛lics. Va participar en els processos de defensa i recuperaciˇ dels espais hist˛rics de la Batalla de l'Ebre. TambÚ a participar activament en la defensa del conjunt patrimonial del Born de Barcelona i de les restes arqueol˛giques del carrer Sant Honorat.

El 1971 va ingressar a la Lliga Comunista RevolucionÓria i al 1974 es va passar al Moviment Comunista d'Alliberament. El 1979 es va adherir al moviment de Nacionalistes d'Esquerra i el 1983 va comenšar a militar a ERC i en el sindicat USTEC. Posteriorment ha colĚlaborat amb diferents moviments i associacions de carÓcter independentista.

EstÓ especialitzat en hist˛ria militar i ha desenvolupa diversos treballs i investigacions en aquest camp, on destaquen els quatre volums de la "Hist˛ria Militar de Catalunya".

Ultima modificació: 18/07/2011Tots els llibres de Francesc Xavier HernÓndez Cardona

There are no products to list in this category.


Rauxa Catalana: © 2010-2018 Tots Els Drets Reservats - Text Legal Tots els preus contenen l'IVA - Webs del grup: Lcs Clauers