Francesc Ribera

Biografia i llibresFrancesc Ribera
Nascut a Berga al 1967, Francesc Ribera i Toneu, però més conegut per Titot, és un músic independentista conegut sobretot per ser el cantant de Brams i de Mesclat. Ha col·laborat en altres projectes musicals, com també homenatges i grups de menor importància, i també a actuat com a Josep Maria Cantimplora.

L'any 2003 va treure el disc Guillem de Berguedà, en el qual hi ha la versió traduïda i musicada de l'obra del trobador. En aquest disc hi col·laboren artistes d'arreu dels Països Catalans, com Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Josep Thió o Roger Mas, entre molts d'altres més.

A finals del 2008 surt publicat el llibre/cd Onze Nadals i un Cap d'any, projecte encapçalat per en Francesc Ribera juntament amb l'Albert Vila i el Marc Serrats, anomenats Poestristes. El llibre conté una serie de poemes escrits per en J.V. Foix i il·lustracions del Dalí, Guinovart, Mompou... entre d'altres.

És autor del llibre Entestat en la independència: raons de la meva militància a la CUP i, juntament amb Jordi Creus, del llibre Historia de Catalunya al revés.

Ultima modificació: 08/05/2012Tots els llibres de Francesc Ribera
Rauxa Catalana: © 2010-2018 Tots Els Drets Reservats - Text Legal Tots els preus contenen l'IVA - Webs del grup: Lcs Clauers